Escola Oficial d'Idiomes d'Alacant

Logotip de l'EOI Alacant
Idioma de la web Castellano .:. Valencià

Presentació

Qui som?

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) d'Alacant és un centre d'Ensenyaments Especialitzades integrada en una xarxa que comprén la totalitat del territori Espanyol. Va començar el seu camí en el curs 1973/1974.

En la Comunitat Valenciana existixen actualment deu Escoles, situades a València, Alacant, Castelló, Elx, Benidorm, Alzira, Gandia, Quart de Poblet, Sagunt i Torrevieja, así com a nombroses extensions.

Actualment s'impartixen onze idiomes (alemany, àrab, xinés, espanyol per a estrangers, francés, grec modern, anglés, italià, portugués, rus i valencià), tots ells en règim Oficial i Lliure. A més en l'idioma Anglés es poden seguir els estudis per la modalitat a distància per mitjà del programa That's English. Els estudis s'organitzen en dos Cicles, Elemental i Superior en virtut d'allò que s'ha disposat per la Llei 29/81 de 24 de Juny (BOE 15/07/1981).

El Cicle Elemental consta de 360 hores lectives, repartides en tres cursos d'una duració mínima de 120 hores cada u, mentres que el Cicle Superior consta de 240 hores lectives distribuïdes en dos cursos de 120 hores.

Un poc d'història

L'escola va començar el seu camí l'any 1973, fa ja més de 30 anys. Des de llavors el creixement ha sigut constant, passant de tindre uns centenars d'alumnes als més de 6.000 que actualment estudien en l'escola. Quant a nombre d'idiomes és la tercera escola més important d'Espanya, només superada per les escoles de Madrid i Barcelona.

Inici Peu de Pàgina

Webmaster .:. Política de Privacitat .:. Accessibilitat .:. Mapa del Lloc .:. Descàrregues.:. Buscar
2004-2006 © Escola Oficial d'Idiomes d'Alacant
Valid XHTML 1.0 Transitional .:. ¡CSS Válido! .:. Página Accesible Nivel AA

Fi Peu de Pàgina