Escola Oficial d'Idiomes d'Alacant

Logotip de l'EOI Alacant
Idioma de la web Castellano .:. Valencià

Instal·lacions

Biblioteca

Fotografía de la biblioteca

La Biblioteca del Centre disposa d'un ampli horari d'atenció a l'alumnat amb servici de préstecs i consulta de revistes i publicacions de distints idiomes en constant actualització. El seu ús es troba actualment restringit els alumnes oficials del centre, degut fonamentalment a la falta d'espai físic en la sala de lectura, la qual, en certes hores es troba totalment abarrotada. Açò no implica que no puga ser usada pel públic en general, encara que en este cas, este accés deurà ser degudament autoritzat per la Direcció del centre.

Els seus fons oferixen a professors i alumnes unes enormes possibilitats i recursos, tant per a la investigació, com la consulta o l'oci. Estos fons completament informatitzats per a la seua consulta, oferixen catàlegs com ara diccionaris, gramàtiques, llibres de fonètica, i inclús obres d'aspectes culturals, així com evidentment i, en nombre més gran, lectures facilitades i completes.

Aula d'Autoaprenentatge

L'Escola Oficial d'Idiomes d'Alacant compta amb un centre on l'alumnat pot repassar aquelles destreses que considere més oportunes. És un espai on els alumnes poden aprendre idiomes d'acord i al ritme de les seues necessitats, estils d'aprenentatge i disponibilitat de temps.

Ací els alumnes poden:

Hi ha gran quantitat de material disponible per a tots els idiomes. L'aula disposa de:

Saló d'Actes

Fotografía del Salón de Actos

Amb un aforament de 284 places, cabines de traducció simultània, sistema de megafonia, canó de vídeo i una excel·lent qualitat d'acústica, ho fan el marc idoni per a l'exercici d'activitats pedagògiques, culturals i socials. Esta pensat inclús per al desenvolupament d'exàmens amb un gran nombre d'alumnes, per a això, els seus disposen disposen de dispositius de monobraç.

A més, s'utilitza per a la projecció de pel·lícules en V.O.S. Pots informar-te de les pel·lícules que es van a projectar en la pàgina web. Per descomptat, l'entrada és gratuïta per a tots els nostres alumnes, professors i personal no docent.

Aula d'Informàtica

Fotografía del Aula de Informática

L'Escola té a disposició dels seus alumnes una completa aula d'informàtica, composta de 30 ordinadors d'última generació, amb accés a internet d'alta velocitat, programes d'ofimàtica i idiomes, impressora, altaveus, micròfons... Per a acudir a l'aula d'informàtica és necessari que el professor faça la reserva per a poder acudir amb la classe.

L'aula d'informàtica també s'utilitza en els períodes de Preinscripció i de Sol·licitud de Places Vacants. Ambdós processos es realitzen a través de la pàgina web de l'escola.

Cafeteria

En la cafeteria de l'escola podràs desdejunar, esmorzar, prendre un café, refresc... o simplement xarrar un estona amb els companys de classe en un ambient agradable i a un preu més que raonable.

Pàrquing per a minusvàlids

Just en l'entrada principal de l'escola es troben unes places reservades per a minusvàlids, que podran entrar a l'escola a través de la rampa habilitada per a això. A més, els ascensors permeten accedir a qualsevol pis i tenen l'amplària suficient perquè puguen entrar cadires de rodes o vehicles semblants.

Inici Peu de Pàgina

Webmaster .:. Política de Privacitat .:. Accessibilitat .:. Mapa del Lloc .:. Descàrregues.:. Buscar
2004-2006 © Escola Oficial d'Idiomes d'Alacant
Valid XHTML 1.0 Transitional .:. ¡CSS Válido! .:. Página Accesible Nivel AA

Fi Peu de Pàgina